Is dit Kunst?

Lesmateriaal voor uw CKV les op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs werpen een kritische blik op kunst die in de openbare ruimte staat in Almere. Dit doen zij tijdens een gezamenlijke online les met de CKV docent. Tijdens deze les stellen de leerlingen zelf de criteria op voor deze kunstwerken in de openbare ruimte van Almere. 

Vervolgens gaan zij zelfstandig op pad om de kunstwerken die vlakbij school of hun huis staan, op foto te scoren volgens hun eigen uitgangspunten!

 
  

Prachtig Corona proof aanbod waarbij de leerlingen zowel online als buiten aan de slag gaan. In deze tijd waarbij er al zo weinig is voor deze doelgroep, is dit een mooie gelegenheid om toch naar buiten te gaan en hun omgeving te ontdekken of op een andere manier te bekijken.

Meer weten over de inhoud van de online les of heb je interesse deze af te nemen, 

neem dan contact op onze Diane Carp  via educatie@kunstambassadeurs.nl.

Scroll naar boven